• Καρακάση 78 • Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
  • (+30) 2313 035958

25th Anniversary of Gano Excel: Γιορτάζουμε τα 25α γενέθλιά μας

Εκδήλωση για τα 25α γενέθλιά μας & Διαγωνισμός ''Lucky Draw''

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ΕΔΩ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού "Lucky Draw" της Gano Excel.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Gano Excel International γιορτάζει φέτος τα 25α γενέθλιά της και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει μέσω του Facebook Live, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, στις 15:45 (ώρα Ελλάδας).

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να λάβετε μέρος σ' αυτή την εορταστική εικονική εκδήλωση, και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει κάποιο από τα πολλά δώρα που θα κληρωθούν στο τέλος της εκδήλωσης!

Σχετικοί σύνδεσμοι: https://www.facebook.com/events/2827414090880308/ και https://www.facebook.com/ganoexcelhqinternational

Να μη λείψει κανείς!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Gano Excel Greece

Ποια είναι η Gano Excel International

Η Gano Excel International​™ είναι ο πρωτοπόρος και ηγέτης της έρευνας, καλλιέργειας και παραγωγής Ganoderma lucidum παγκοσμίως.

Είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο με το Γανόδερμα, τα προϊόντα της οποίας έχουν τέτοια δύναμη ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση άλλων συστατικών (φυτικών και μη), συμπληρωμάτων ή βιταμινών για να είναι αποτελεσματικά.

Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που καινοτόμησε και παρουσίασε τον καφέ με Γανόδερμα, ο οποίος έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία του καφέ και έχει δημιουργήσει εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Gano Excel International™ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων με Γανόδερμα στον κόσμο. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ: https://www.ganoexcel.gr/about-gano-excel/

Αφίσα της εκδήλωσης των 25ων γενεθλίων της Gano Excel
Βραβεία του 25th event
Lucky Draw Contest Winners

Το Ganoderma lucidum είναι η Gano Excel  •  Η Gano Excel είναι το Ganoderma lucidum