• Καρακάση 78 • Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
  • (+30) 2313 035958

Γιατί συμπληρώματα διατροφής;

Πόσο ανάγκη έχουμε τα συμπληρώματα διατροφής;

Οι γιατροί και οι διατροφολόγοι συμφωνούν ότι υπάρχει μικρή ανάγκη για συμπληρώματα διατροφής σε άτομα που ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι:

  • η σημερινή κοινωνία που κινείται σε γρήγορους και αγχώδεις ρυθμούς
  • ο σύγχρονος τρόπος ζωής που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη άσκησης
  • η συνεχής έκθεση σε ρύπους, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις
  • η συστηματική λήψη ανθυγιεινών τροφών, απόρροια του γρήγορου ρυθμού της καθημερινότητας

Όλα τα παραπάνω επιτάσσουν τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτός ακριβώς ο τρόπος ζωής έχει αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης κάποιας σωματικής νόσου.

Παραδείγματα ανθυγιεινού τρόπου ζωής

Λανθασμένες επιλογές

Δε χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να βλάψει κανείς τον οργανισμό του. Στην ουσία, τα μικρά πράγματα που αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής, εν αγνοία πολλών, είναι καταστροφικά. Για παράδειγμα:

  • Η συνήθης κατανάλωση αλκοόλ ή πικάντικων τροφών μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στον πεπτικό σωλήνα. Το αποτέλεσμα; Ελλειπής απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
  • Το κάπνισμα, άλλη μια ανθυγιεινή συνήθεια, επίσης προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα. Εκτός αυτού, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, που χρειάζεται περισσότερη βιταμίνη C για την καλή λειτουργία του οργανισμού.
  • Το υπερβολικό μαγείρεμα φαγητών, μια κοινή συνήθεια του ανθρώπου προκειμένου να καταστρέψει τα επιβλαβή βακτήρια. Στην ουσία καταστρέφει τις πολύτιμες βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που βρίσκονται στις τροφές, καθιστώντας τα άχρηστα πια για εμάς.
  • Το στρες και η ένταση, που συνδέονται με τον γρήγορο τρόπο ζωής. Φέρνουν τον οργανισμό μας σε τέτοιο σημείο που χρειάζεται περισσότερες βιταμίνες, όπως βιταμίνη Ε, για να διατηρηθεί σωστά.
Παραδείγματα ανθυγιεινών τροφίμων

Οι πραγματικές ανάγκες μας και πώς μπορούν να βοηθήσουν τα συμπληρώματα διατροφής

Εκτός από την περίπτωση του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, σε ορισμένες περιπτώσεις όπως πχ σε ατυχήματα ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά, απαιτείται η λήψη περισσότερων θρεπτικών συστατικών. Μόνο έτσι ο οργανισμός θα μπορέσει να ανακάμψει, να επανέλθει και να αναπτυχθεί σωστά. Ορισμένες καταστάσεις υγείας, όπως η προεμμηνορροϊκή ένταση, απαιτούν τη λήψη των συμπληρωμάτων όπως η βιταμίνη Β6 και το έλαιο ηράνθεμου (χαμομήλι) προκειμένου τα συμπτώματα να μειωθούν στο ελάχιστο.

Όλα αυτά τα παραδείγματα δείχνουν την ανάγκη για τη συστηματική λήψη συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς μόνο έτσι μπορούμε να διατηρήσουμε την υγεία μας και να ανταπεξέλθουμε στον σύγχρονο τρόπο ζωής, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το άγχος.

Η συνεχής ζάλη, η κόπωση, η απώλεια όρεξης, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, οι συστηματικές ημικρανίες, η δυσκοιλιότητα και άλλα σωματικά συμπτώματα, αποτελούν σημάδια ότι ο οργανισμός μας μπορεί ήδη να βρίσκεται σε κίνδυνο. Σ' εκείνο το σημείο πρέπει ο άνθρωπος να αποφασίσει εάν θα τα αγνοήσει όλα αυτά τα σημάδια ή θα αναλάβει την ευθύνη για τη βελτίωση της υγείας του.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα παραπάνω, η ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας μας είναι άμεση και επιτακτική. Είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, να εξετάσουμε την υγεία μας και να διαχειριστούμε σωστά τον οργανισμό μας.

Κάψουλες συμπληρώματος διατροφής

Τι μπορούμε να κάνουμε

Η ιστοσελίδα αυτή θα σας δώσει μια γεύση από την καταπληκτική δύναμη του Ganoderma lucidum της Gano Excel. Πιστεύουμε ότι μετά την περιήγηση σας, θα έχετε διαπιστώσει την ανοσορυθμιστική και αντικαρκινική δράση του, τη μεγάλη αποτελεσματικότητα του στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, στην προστασία του ήπατος καθώς και την πολλαπλή, αντιφλεγμονώδη, αντιδιαβητική και αντιμικροβιακή δράση του. Με άλλα λόγια, το Γανόδερμα δεν είναι παρά ένα θαύμα, ένα δώρο της φύσης.

Πιστεύουμε πως μέσω της περίηγησης σας στην παρούσα ιστοσελίδα αλλά και μέσω της δικής σας μελέτης και έρευνας, θα πειστείτε κι εσείς για τα οφέλη του Γανοδέρματος στην υγεία σας. Ωστόσο, πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν του ότι η λήψη του Ganoderma lucidum δεν αποτελεί υποκατάστατο για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει τακτική άσκηση, υγιεινή διατροφή και θετική ματιά για τη ζωή. Είναι αρκετά δύσκολο να βιώσει κανείς τη δύναμη του Γανοδέρματος, όπως άλλωστε και άλλων συμπληρωμάτων διατροφής, όταν συνεχίζει να ακολουθεί έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, στις μέρες μας όπου οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και ο τρόπος ζωής αγχώδης, είναι απαραίτητη πια η ανάγκη για την κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία, ώστε να μπορέσει κάποιος να ανταπεξέλθει στο καθημερινό άγχος και στρες. Από αυτή την άποψη, τίποτα δεν μπορεί να εξασφαλίσει την υγεία και μακροζωία του οργανισμού σας εκτός από το Γανόδερμα. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βιώσει τα ευεργετικά αποτελέσματα του Ganoderma lucidum και επιλέξτε το ως σύμβολο της υγείας σας.

Θα δείτε τη διαφορά. Θα βιώσετε την αλλαγή.

Tαμπλέτες με γανόδερμα (ganoderma lucidum) της Gano Excel

Το Ganoderma lucidum είναι η Gano Excel  |  Η Gano Excel είναι το Ganoderma lucidum

Συμπληρώματα διατροφής: Ταμπλέτες γανοδέρματος (ganoderma lucidum) της Gano Excel
Ταμπλέτες μυκηλίου ganoderma lucidum (γανόδερμα) της Gano Excel
Ταμπλέτες με απόσταγμα ganoderma lucidum (γανόδερμα) της Gano Excel
Ταμπλέτες μυκηλίου ganoderma lucidum (γανόδερμα)
Ταμπλέτες με cordyceps (κόρντυσεπς) της Gano Excel
Ταμπλέτες με garcinia (γκαρσίνια) και ganoderma lucidum (γανόδερμα) της Gano Excel