• Καρακάση 78 • Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
  • (+30) 2313 035958

Η ιστορία της Gano Excel International™

Ίδρυση της εταιρείας

Με πάθος για την υγεία όλων των ανθρώπων, η Gano Excel International™  ιδρύθηκε το 1995 από τον κο. Leow Soon Seng έπειτα από έρευνες 15 ετών. Κινητήριος δύναμη της, είναι η έρευνα του Ganoderma lucidum.

Ganoderma lucidum” είναι η επιστημονική ονομασία για το κόκκινο μανιτάρι Γανόδερμα. Υπάρχουν περίπου 3000 είδη Ganoderma στον κόσμο και ο αριθμός αυξάνεται καθώς οι ερευνητές ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα είδη.

Αυτές οι ανακαλύψεις δρουν ως καταλύτης στην εταιρεία μας σχετικά με την έρευνα του Ganoderma lucidum.

Gano Excel: Οι εγκαταστάσεις καλλιέργειας ganoderma lucidum (γανόδερμα) στη Μαλαισία

Οι έρευνες της Gano Excel Internationalγια το Γανόδερμα

Από την αρχική έρευνα στις φυτείες ορχιδέας και τις θεραπευτικές ιδιότητες διαφόρων βοτάνων, ο κος Leow Soon Seng ξεκίνησε έρευνες πάνω σε διάφορα είδη μανιταριών στην Μαλαισία το 1980. Ανακάλυψε ότι η θερμοκρασία (28ºC-32ºC) και το επίπεδο της υγρασίας στη Μαλαισία ήταν πολύ ευνοϊκό για την καλλιέργεια των μανιταριών Ganoderma.

Μετά τη διεξαγωγή διαφόρων δοκιμών και πειραμάτων, βρήκε ότι τα έξι μανιτάρια της ποικιλίας Ganoderma lucidum έχουν την υψηλότερη θεραπευτική αξία σε σύγκριση με άλλα είδη μανιταριών. Αν και υπάρχουν 80 τύποι της ποικιλίας αυτής, έξι τύποι του έχουν τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές ιδιότητες. Αυτοί οι τύποι χρησιμοποιούνται για την παραγωγή όλων των προϊόντων της Gano Excel.

Ερευνητές του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Gano Excel

Η μέθοδος καλλιέργειας της Gano Excel International™

Ο κος Leow Soon Seng υιοθέτησε μια 100% βιολογική μέθοδο καλλιέργειας του Ganoderma χρησιμοποιώντας σκόνη φλοιού από καστανό ρύζι, άλευρο καστανού ρυζιού και ξύσματα καουτσουκόδεντρου, χωρίς να γίνεται χρήση χημικών ουσιών, φυτοφαρμάκων και ορμονών.

Επίσης, η έκθεση στον ήλιο είναι ελεγχόμενη ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν χάνονται οι θεραπευτικές ιδιότητες του Ganoderma. Χρειάζεται 3 μήνες μέχρι την πλήρη ωρίμανση του Γανοδέρματος, πριν από την συγκομιδή του με ιδιαίτερη προσοχή.

Με την συνδρομή της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με τον έλεγχο ποιότητας των διαδικασιών παραγωγής του Ganoderma, καθώς και την πιστοποίηση από όλους τους αρμόδιους φορείς ελέγχου και ασφάλειας τροφίμων παγκοσμίως, διασφαλίζεται ότι τα προιόντα της Gano Excel International™ είναι πάντοτε υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας.

Leow Soon Seng: Κορυφαίος μυκητολόγος και ιδρυτής της Gano Excel
Infographic με θέμα: Η ιστορία της Gano Excel International

Το Ganoderma lucidum είναι η Gano Excel  •  Η Gano Excel είναι το Ganoderma lucidum