Ιστορία της Gano Excel

Ιστορία της Gano Excel

Με πάθος για την υγεία όλων των ανθρώπων, η Gano Excel™ ιδρύθηκε το 1995 από τον κο. Leow Soon Seng μετά από έρευνες 15 ετών. Κινητήριος δύναμη της Gano Excel, είναι η έρευνα του Ganoderma. “Ganoderma” είναι η επιστημονική ονομασία για το κόκκινο μανιτάρι. Υπάρχουν περίπου 200 είδη Ganoderma στον κόσμο και ο αριθμός αυξάνεται καθώς οι ερευνητές ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα είδη. Αυτές οι ανακαλύψεις δρούν ως καταλύτης στην Gano Excel σχετικά με την έρευνα του Ganoderma.

...το Ganoderma Lucidum έχει την υψηλότερη θεραπευτική αξία σε σύγκριση με άλλα είδη μανιταριών.

Από την αρχική έρευνα στις φυτείες ορχιδέας και τις θεραπευτικές ιδιότητες διαφόρων βοτάνων, ο κος Leow Soon Seng ξεκίνησε μια έρευνα πάνω σε διάφορα είδη μανιταριών στην Μαλαισία το 1980. Ανακάλυψε ότι η θερμοκρασία (28ºC-32ºC) και το επίπεδο της υγρασίας στη Μαλαισία ήταν πολύ ευνοϊκό για την καλλιέργεια Ganoderma. Μετά τη διεξαγωγή διαφόρων δοκιμών και πειραμάτων, βρήκε ότι το Ganoderma lucidum έχει την υψηλότερη θεραπευτική αξία σε σύγκριση με άλλα είδη μανιταριών. Αν και υπάρχουν 80 τύποι του μανιταριού αυτού, έξι τύποι του έχουν τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές ιδιότητες. Αυτοί οι τύποι χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της Gano Excel.

Ο κος Leow Soon Seng υιοθέτησε μια 100% βιολογική μέθοδο καλλιέργειας του Ganoderma χρησιμοποιώντας σκόνη φλοιού από καστανό ρύζι, άλευρο καστανού ρυζιού και ξύσματα καουτσουκόδεντρου, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, φυτοφαρμάκων και ορμονών. Επίσης, η έκθεση στον ήλιο είναι ελεγχόμενη ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν χάνονται οι θεραπευτικές ιδιότητες του Ganoderma. Χρειάζεται 3 μήνες μέχρι την πλήρη ωρίμανση του Ganoderma, πριν από την συγκομιδή του με ιδιαίτερη προσοχή.

Με την συνδρομή της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η Gano Excel, σε συνδυασμό με τον έλεγχο ποιότητας των διαδικασιών παραγωγής Ganoderma καθώς και την πιστοποίηση από όλους τους αρμόδιους φορείς, διασφαλίζεται ότι τα προιόντα της Gano Excel είναι πάντοτε υψηλής ποιότητας.

“Η Gano Excel είναι το Ganoderma lucidum, το Ganoderma lucidum είναι η Gano Excel.”

Φωτογραφία του κυρίου Leow Soon Seng