• Καρακάση 78 • Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
  • (+30) 2313 035958

Ποια είναι η Gano Excel International™

Η Gano Excel International είναι η #1 εταιρεία προϊόντων με Γανόδερμα στον κόσμο

Η Gano Excel International​™ είναι ο πρωτοπόρος και ηγέτης της έρευνας, καλλιέργειας και παραγωγής Ganoderma lucidum παγκοσμίως.

Είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο με το Γανόδερμα, τα προϊόντα της οποίας έχουν τέτοια δύναμη ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση άλλων συστατικών (φυτικών και μη), συμπληρωμάτων ή βιταμινών για να είναι αποτελεσματικά.

Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που καινοτόμησε και παρουσίασε τον καφέ με Γανόδερμα, ο οποίος έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία του καφέ και έχει δημιουργήσει εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Το εργοστάσιο καλλιέργειας και παραγωγής Γανοδέρματος της Gano Excel International

Διαθέτουμε τον μοναδικό συνδυασμό των 6 πιο ισχυρών ειδών Γανοδέρματος

H Gano Excel International™ διαθέτει τον μοναδικό συνδυασμό των 6 πιο ισχυρών ειδών Ganoderma, της ποικιλίας Ganoderma lucidum. Έτσι, η Gano Excel βρίσκεται σε θέση να παρουσιάσει στον κόσμο το “Μέλλον της Υγιεινής Διατροφής”, μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ: Υπάρχουν πολλές ποικιλίες μανιταριών με την ονομασία Ganoderma. Τα κορυφαία όλων είναι η ποικιλία Ganoderma lucidum η οποία αποτελείται από τα έξι κορυφαία μανιτάρια της οικογένειας Ganoderma και με τα οποία εμπλουτίζονται όλα τα προϊόντα της Gano Excel.

Τα γραφεία της Gano Excel στη Μαλαισία

Η Gano Excel Internationalείναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων με Γανόδερμα

Η Gano Excel International™ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων με Γανόδερμα στον κόσμο. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

Gano Excel: Εσωτερικό των γραφείων στη Μαλαισία

Η μεγαλύτερη βιολογική καλλιέργεια Ganoderma lucidum στον κόσμο

H Gano Excel International™ κατέχει τη μεγαλύτερη 100% βιολογική καλλιέργεια στον κόσμο, με δυνατότητα να παράγει χιλιάδες τόνους υψηλής ποιότητας Ganoderma lucidum ετησίως. Η Gano Excel ενστερνίζεται δύο βασικές αρχές:

  1. Οικολογική καλλιέργεια
  2. Διατήρηση βιολογικής ακεραιότητας

Βάση της Οικολογικής καλλιέργειας είναι όλες εκείνες οι τεχνικές ελέγχου του κατάλληλου περιβάλλοντος για την υγιή ανάπτυξη του Ganoderma lucidum, ενώ βάση της Διατήρησης της βιολογικής ακεραιότητας είναι όλες εκείνες οι τεχνικές διατήρησης των πόρων των θερμοκηπίων. Αυτή είναι η διαδικασία ανάπτυξης ενός υγιούς οικοσυστήματος η οποία όταν παντρεύεται με την υψηλή τεχνολογία της Gano Excel, μας δίνει το Γανόδερμα με την υψηλότερη θεραπευτική αξία.

Gano Excel: Οι εγκαταστάσεις καλλιέργειας ganoderma lucidum (γανόδερμα) στη Μαλαισία

Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, την κληρονομιά των επόμενων γενιών μας

Ως οργανισμός με ευθύνη για το περιβάλλον, έχουμε υιοθετήσει 100% βιολογική μέθοδο για την καλλιέργεια του Ganoderma lucidum. Χρησιμοποιούμε φλοιό από καστανό ρύζι, άλευρο καστανού ρυζιού και ξύσματα καουτσουκόδεντρου σαν πρώτη ύλη για την φυτεία. Δεν χρησιμοποιούμε χημικές ουσίες, φυτοφάρμακα ή ορμόνες στην καλλιέργεια, που θα μπορούσαν να βλάψουν το περιβάλλον.

Τα κουτιά συσκευασίας των προϊόντων μας έχουν ορατό αντίκτυπο στο συνολικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα μας. Μέχρι το τέλος του 2015 μειώσαμε κατά μεγάλο ποσοστό τη χρήση χαρτιού συσκευασίας. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση καθημερινά, σχετικά με τους τρόπους που θα κάνουν αυτή τη δέσμευση πραγματικότητα.

Οι υπάλληλοί μας νοιάζονται για την ανακύκλωση. Ως οργανισμός, έχουμε δεσμευτεί για την μείωση του χαρτιού για τις διοικητικές ανάγκες, με την αύξηση της επικοινωνίας μας μέσω e-mail και άλλων ηλεκτρονικών μεταδόσεων. Υποστηρίζουμε δυνατά αυτή τη δέσμευση μας με τη χρήση χαρτιού ανακύκλωσης, πριν κοπεί άλλο ένα δέντρο τα επόμενα 10 λεπτά.

Με τα χρόνια έχουμε ενθαρρύνει τους προμηθευτές μας να χρησιμοποιούν βιολογικά μελάνια στις συσκευασίες μας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την αποφυγή της μόλυνσης του νερού.

Η Gano Excel σέβεται το φυσικό περιβάλλον

Το Ganoderma lucidum είναι η Gano Excel  •  Η Gano Excel είναι το Ganoderma lucidum