Ποιά είναι η Gano Excel;

Η νούμερο 1 εταιρεία προϊόντων με Ganoderma στον κόσμο

Η Gano Excel, ως ο πρωτοπόρος και ηγέτης της έρευνας, καλλιέργειας και παραγωγής Ganoderma, έχει δημιουργήσει εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που καινοτόμησε και παρουσίασε τον καφέ με Ganoderma, ο οποίος έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία του καφέ.

Η Gano Excel διαθέτει τον μοναδικό συνδυασμό των 6 πιο ισχυρών ειδών Ganoderma

H Gano Excel διαθέτει τον μοναδικό συνδυασμό των 6 πιο ισχυρών ειδών Ganoderma, της ποικιλίας Ganoderma lucidum. Έτσι, η Gano Excel βρίσκεται σε θέση να παρουσιάσει στον κόσμο το “Μέλλον της Υγιεινής Διατροφής”, μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της.

Η Gano Excel είναι το Ganoderma lucidum, το Ganoderma lucidum είναι η Gano Excel.”

Η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων με Ganoderma στον κόσμο

Η Gano Excel είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων με Ganoderma στον κόσμο. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

  • Πάνω από 2 δισεκατομμύρια μερίδες του πρώτου υγιέστερου καφέ ανά τον κόσμο και πάνω από 5 εκατομμύρια συνεργάτες και καταναλωτές!

  • Παγκόσμιο δίκτυο διανομής προϊόντων με παρουσία σε πάνω απο 100 χώρες.

  • Όλα μας τα προϊόντα παράγονται κάτω από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα υγείας και διαχείρισης της ασφάλειας (ISO9001:2000).

Η μεγαλύτερη βιολογική καλλιέργεια Ganoderma στον κόσμο

H Gano Excel κατέχει τη μεγαλύτερη 100% βιολογική καλλιέργεια στον κόσμο, με δυνατότητα να παράγει χιλιάδες τόνους υψηλής ποιότητας Ganoderma ετησίως. Η Gano Excel ενστερνίζεται δύο βασικές αρχές:

  • Οικολογική καλλιέργεια
  • Διατήρηση βιολογικής ακεραιότητας

Βάση της Οικολογικής καλλιέργειας είναι όλες εκείνες οι τεχνικές ελέγχου του κατάλληλου περιβάλλοντος για την υγιή ανάπτυξη του Ganoderma, ενώ βάση της Διατήρησης της βιολογικής ακεραιότητας είναι όλες εκείνες οι τεχνικές διατήρησης των πόρων των θερμοκηπίων. Αυτή είναι η διαδικασία ανάπτυξης ενός υγιούς οικοσυστήματος η οποία όταν παντρεύεται με την υψηλή τεχνολογία της Gano Excel, μας δίνει το Ganoderma με την υψηλότερη θεραπευτική αξία.

Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, την κληρονομιά των επόμενων γενιών μας

Ως οργανισμός με ευθύνη για το περιβάλλον, έχουμε υιοθετήσει 100% βιολογική μέθοδο για την καλλιέργεια του Ganoderma. Χρησιμοποιούμε φλοιό από καστανό ρύζι, άλευρο καστανού ρυζιού και ξύσματα καουτσουκόδεντρου σαν πρώτη ύλη για την φυτεία. Δεν χρησιμοποιούμε χημικές ουσίες, φυτοφάρμακα ή ορμόνες στην καλλιέργεια, που θα μπορούσαν να βλάψουν το περιβάλλον.

Τα κουτιά συσκευασίας των προϊόντων μας έχουν ορατό αντίκτυπο στο συνολικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα μας. Μέχρι το τέλος του 2015, έχουμε στόχο να μειώσουμε κατά μεγάλο ποσοστό τη χρήση χαρτιού συσκευασίας. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση καθημερινά, σχετικά με τους τρόπους που θα κάνουν αυτή τη δέσμευση πραγματικότητα.

Οι υπάλληλοί μας νοιάζονται για την ανακύκλωση. Ως οργανισμός, έχουμε δεσμευτεί για την μείωση του χαρτιού για τις διοικητικές ανάγκες, με την αύξηση της επικοινωνίας μας μέσω e-mail και άλλων ηλεκτρονικών μεταδόσεων. Υποστηρίζουμε δυνατά αυτή τη δέσμευση μας με τη χρήση χαρτιού ανακύκλωσης, πριν κοπεί άλλο ένα δέντρο τα επόμενα 10 λεπτά.

Με τα χρόνια, έχουμε ενθαρρύνει τους προμηθευτές μας να χρησιμοποιούν βιολογικά μελάνια στις συσκευασίες μας, καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την αποφυγή της μόλυνσης του νερού.

Εγκαταστάσεις της Gano Excel
Άποψη των γραφείων της Gano Excel
Άποψη του εσωτερικού των γραφείων της Gano Excel
οργανική καλλιέργεια
χούφτα με δεντράκι μέσα της