• Καρακάση 78 • Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
 • (+30) 2313 035958
Συχνές ερωτήσεις

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Gano Excel International

Παρακάτω θα βρείτε μια σειρά απο συνήθεις ερωτήσεις. Εάν παρ' όλα αυτά δε βρείτε την απάντηση που ψάχνατε, καλέστε μας στο 2313 035958 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ganoexcel.gr

Αν και μπορείτε να προμηθευτείτε Γανόδερμα από φαρμακεία, καταστήματα βιολογικών προϊόντων & βοτάνων και λοιπές εταιρείες που κατασκευάζουν προϊόντα συμπληρωμάτων διατροφής, το Γανόδερμα & τα προϊόντα με Γανόδερμα της Gano Excel διαφέρουν απ' όλα τα άλλα προϊόντα με Γανόδερμα στα εξής σημεία:

 1. Είναι τα μοναδικά που έχουν σαν βάση τα 6 κορυφαία μανιτάρια της οικογένειας Γανόδερμα (Ganoderma lucidum)
 2. Είναι 100% βιολογικά
 3. Είναι τα μοναδικά προϊόντα που είναι 100% υδατοδιαλυτά
 4. Έχουν λάβει έγκριση από τους μεγαλύτερους φορείς ελέγχου και ασφάλειας τροφίμων παγκοσμίως
 5. Η πατενταρισμένη σύνθεση τους τα επιτρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στον πυρήνα των κυττάρων και να τον αναδομούν άμεσα

Υπάρχουν συνολικά 11380 είδη μανιταριών στον πλανήτη. Η ποικιλία Ganoderma αποτελείται από 3000 μανιτάρια. Η βάση όλων των προϊόντων της Gano Excel είναι τα 6 μανιτάρια της ποικιλίας Ganoderma lucidum. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ganoderma lucidum, πατήστε εδώ.

Η Gano Excel είναι η μοναδική εταιρεία & προμηθευτής στον κόσμο που κατέχει όλο το σύνολο της παραγωγής της σε Ganoderma lucidum, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Kedah της Μαλαισίας. Μ' αυτό τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, από τα πρώτα στάδια της παραγωγής μέχρι το τελικό προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Gano Excel, πατήστε εδώ.

Βοηθούν σε όλα τα προβλήματα που προέρχονται από την κακή διατροφή, καθώς και προβλήματα που σχετίζονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το μοναδικό πρόβλημα το οποίο δεν προέρχεται από την κακή διατροφή, δυστυχώς είναι τα ατυχήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δύναμη των μανιταριών Ganoderma lucidum, κάντε κλικ εδώ.

Από τις πρώτες ημέρες, τα προϊόντα της Gano Excel δείχνουν τη δύναμή τους. Τα πρώτα ικανοποιητικά αποτελέσματα έρχονται στον πρώτο μήνα χρήσης. Τον τρίτο μήνα είναι πια πολύ ορατά τα αποτελέσματα ακόμη και στις εξετάσεις που ενδεχομένως να κάνουμε. Το εξάμηνο όμως είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα ώστε να πάρει κάποιος την απόφαση του εάν θα πρέπει να σταματήσει τη χρήση τους, ή να συνεχίσει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες του Γανοδέρματος καθώς και του τρόπου δράσης του στον οργανισμό, κάντε κλικ εδώ.

Σε γενικές γραμμές, με τη συστηματική κατανάλωση του, θα ανακαλύψετε τα θετικά αποτελέσματα του Ganoderma στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας. Η θετική αυτή επίδραση οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, είναι πιθανό ορισμένοι άνθρωποι να μην δουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει  στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Όταν το Γανόδερμα δεν λαμβάνεται σύμφωνα με την συνιστώμενη δοσολογία και για το προβλεπόμενο διάστημα.
 • Διακοπή λήψης του Γανοδέρματος κατά τη φάση της "αντίδρασης του οργανισμού με ανεπιθύμητα αποτελέσματα".
 • Πολύ ανθυγιεινός τρόπος ζωής, μη ισορροπημένη διατροφή και απουσία άσκησης.
 • Ύπαρξη πολλών ασθενειών, ή λήψη πολλών φαρμάκων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι τοξίνες δεν μπορούν να αποβληθούν πλήρως από τον οργανισμό.
 • Οι ασθενείς χάνουν την εμπιστοσύνη τους ως προς την αποτελεσματικότητα του Γανοδέρματος, καθώς δε γνωρίζουν ότι η  σοβαρότητα της ασθένειας μπορεί να ποικίλλει μετά την έναρξη της θεραπείας. Έτσι , κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι ασθενείς που δεν καταναλώνουν Γανόδερμα μπορεί να παρουσιάσουν διακυμάνσεις πριν τη σταδιακή μείωση του πόνου.
 • Μερικοί άνθρωποι μπορεί εσφαλμένα να έχουν επηρεαστεί και ενημερωθεί σχετικά με το Γανόδερμα και να αποφασίσουν την διακοπή της λήψης του.

Με λίγα λόγια, όσοι έχουν δικαίωμα στο φαγητό, και δικαίωμα στο φαγητό έχουν από ένα έμβρυο εώς και έναν αιωνόβιο. Άμεση ανάγκη των προϊόντων μας έχουν γυναίκες που εγκυμονούν, που θηλάζουν και όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, όσο ισχυρότερη είναι η φαρμακευτική αγωγή, τόσο πιο μεγάλη ανάγκη έχουν τα προϊόντα της Gano Excel. Τα συμπληρώματα διατροφής με Γανόδερμα (Ganoderma lucidum) μπορούν να τα καταναλώσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.

Όχι, δεν πρόκειται περί πανάκειας και δεν είναι ένα θαυματουργό προϊόν. Τα θαύμα είναι ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός, ο οποίος έχει την δύναμη για αυτοϊαση όταν:

 • Λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται: το Γανόδερμα της Gano Excel ανά μερίδα μας δίνει πάνω από 400 αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά στοιχεία
 • Λαμβάνει πλούσιο οξυγόνο: τα έξι μανιτάρια που είναι η βάση όλων των προϊόντων της Gano Excel μας δίνουν πολύ πλούσιο οργανικό γερμάνιο, το οποίο πολλαπλασιάζει τα επίπεδα οξυγόνου στα κύτταρα μας
 • Ενυδατώνεται και αποτοξινώνεται σε καθημερινή βάση: με το τσάι O'leaf Gano Rooibos της Gano Excel πετυχαίνουμε πλούσια ενυδάτωση και αποτελεσματική αποτοξίνωση σε καθημερινή βάση

Τα προϊόντα με Γανόδερμα της Gano Excel τα οποία, ανά μερίδα, μας δίνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού, είναι τα ιδανικότερα για την αποτελεσματική πρόληψη και θωράκιση του οργανισμού σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δύναμη των μανιταριών Ganoderma lucidum, κάντε κλικ εδώ. Για τα προϊόντα της Gano Excel, κάντε κλικ εδώ.

Όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της Gano Excel καθώς θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση και αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Αποδεσμεύουν τις ουσίες των φαρμάκων που δημιουργούν παρενέργειες και υποβοηθούν τις δραστικές ουσίες να διεισδύσουν στον πυρήνα των κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα της φαρμακευτικής αγωγής.  Φυσικά, όπως και με κάθε συμπλήρωμα διατροφής, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να διακόψετε την φαρμακευτική αγωγή που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας.

Προσοχή: Εάν λαμβάνετε αντιπηκτική ή ανοσοκατασταλτική αγωγή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε προϊόντα με Γανόδερμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της Gano Excel, καθώς τα μανιτάρια βοηθούν σε όλες τις αλλεργίες που ταλαιπωρούν τον ανθρώπινο οργανισμό. Φυσικά όπως και με κάθε συμπλήρωματα διατροφής, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να διακόψετε την φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν σας έχει συστήσει ο γιατρός σας.

Επειδή τα προϊόντα της Gano Excel είναι 100% υδατοδιαλυτά, που σημαίνει ότι ο οργανισμός εκμεταλλεύεται το 100% της δύναμης των προϊόντων μας, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να τα διακόψετε ποτέ. Εδώ και περίπου 2000 χρόνια που χρησιμοποιούνται τα μανιτάρια της ποικιλίας Ganoderma lucidum, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερες παρενέργειες. Παρ' όλα αυτά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τη γνώμη του γιατρού σας, καθώς κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δύναμη του Γανοδέρματος και τη δράση του στον οργανισμό, κάντε κλικ εδώ.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα της Gano Excel τηλεφωνικά στο (+30) 2313 035958, μέσω email, ή να επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην οδό Καρακάση 78, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη.

 • Για αποστολές εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 15:00 αποστέλλονται άμεσα & παραδίδονται την ίδια ημέρα.
 • Για την υπόλοιπη Ελλάδα, όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 16:00 αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται στο χώρο σας σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Tracking στο website της Γενικής Ταχυδρομικής ώστε να εντοπίσετε πού ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας: https://www.taxydromiki.com/track/

Το Ganoderma lucidum είναι η Gano Excel  |  Η Gano Excel είναι το Ganoderma lucidum