• Καρακάση 78 • Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
  • (+30) 2313 035958

Noble Garden Excellium: Το κορυφαίο μυκήλιο Γανοδέρματος

NG Excellium: Ταμπλέτες μυκηλίου ganoderma lucidum (γανόδερμα) της Gano Excel

Περιγραφή του NG Excellium

Το NG Excellium αποτελείται από το μυκήλιο του Ganoderma lucidum που παράγεται από τον συνδυασμό των 6 πιο ισχυρών μανιταριών της οικογένειας Ganoderma, του είδους Ganoderma lucidum. Η 100% βιολογική μέθοδος καλλιέργειας τους γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Gano Excel International στη Μαλαισία, υπό τις αυστηρές προδιαγραφές του προτύπου ISO9001. Η συγκομιδή τους γίνεται όταν αυτά βρίσκονται στην ηλικία των 4 εβδομάδων.

Η Gano Excel International είναι ο παγκόσμιος πρωτοπόρος στην παραγωγή και διάδοση αυτού του πολύ ισχυρού καταλύτη, του μυκηλίου του Ganoderma lucidum.

Συστατικά του NG Excellium

Το NG Excellium περιέχει ένα ευρύ φάσμα συστατικών όπως βιταμίνες, ένζυμα, μέταλλα, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γανόδερμα και τα συστατικά του, πατήστε εδώ.

Ιδιότητες του Ganoderma lucidum

Το Γανόδερμα έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητασιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παράλληλα, έχει αντιαλλεργική, υπογλυκαιμική και ανοσορυθμιστική δράση, ενώ επίσης εμφανίζει αντικαρκινική δραστηριότητα. Εκτός των άλλων, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης καθώς και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Όλες οι ανωτέρω ιδιότητες του Γανοδέρματος πηγάζουν από τα περίπου 400 βιοενεργά συστατικά, τα σημαντικότερα των οποίων είναι τα εξής:

Τα τριτερπένια έχει αναφερθεί ότι έχουν σημαντικές βιοδραστικές, αντιοξειδωτικές, αντιαλλεργικές και ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες. Καταπολεμούν την υπέρταση, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης καθώς στην αναστολή της συσσώρευσης των αιμοπεταλίων, λόγω της αναστολής ορισμένων ενζύμων.

Λειτουργεί ως προσαρμογόνο που βοηθά στην αντιμετώπιση κάθε είδους στρες (σωματικό, συναισθηματικό ή χημικό) εκεί όπου χρειάζεται. Έχει συνδεθεί με αντιμεταλλαξιογόνες, ανοσορυθμιστικές, αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Τα εκπληκτικά θρεπτικά συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην ενίσχυση των κυτταρικών μεμβρανών, την τόνωση των αντι-οξειδωτικών επιπέδων και τον καθαρισμό των τοξινών από το σώμα.

Επίσης, βοηθούν στην πρόληψη εκφυλιστικών ασθενειών και ρυθμίζουν την υγεία του πεπτικού συστήματος. Τέλος, μετριάζουν τα επίπεδα χοληστερόλης και βοηθούν στη διατήρηση υγιούς επιπέδου σακχάρου στο αίμα.

Πηγή ιδιοτήτων του Ganoderma lucidum για την ίαση του δέρματος. Σύμφωνα με το Οργανισμό Υγειονομικής Περίθαλψης, το εκχύλισμα απο Ganoderma φαίνεται ότι διευκολύνει ή/και βοηθάει στην αντιμετώπιση ορισμένων ασθενειών του δέρματος όταν εφαρμόζεται απευθείας σ' αυτό.

Εκτός αυτού, βοηθά επίσης στην θεραπεία των πληγών εξαιτίας διαφόρων μορφών καρκίνου και διαφόρων άλλων στοματικών εξελκώσεων. Τέλος, αναζωογονεί τους ιστούς του σώματος και προσφέρει μία καθαρή, λεία και νεανική επιδερμίδα.

Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων στο αίμα. Είναι γνωστό ότι βοηθαει στη μείωση της χοληστερόλης, παρέχει συνεχή ενέργεια στα κύτταρα και ρυθμίζει το μεταβολισμό

Το Γανόδερμα περιέχει διάφορα ένζυμα όπως το υπεροξείδιο της δισμουτάσης, ένζυμα λυσοζύμης και ένζυμα πρωτεΐνης. Ο οργανισμός τα χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση ασθενειών, την παραγωγή ενέργειας και την επιτάχυνση όλων των μεταβολικών διεργασιών.

Η λυσοζύμη είναι ένα ένζυμο που καταστρέφει όλα τα βακτηριακά κυτταρικά τοιχώματα με την υδρόλυση του πολυσακχαρικού συστατικού του κυτταρικού τοιχώματος.

Το υπεροξείδιο της δισμουτάσης είναι ένα σημαντικό συστατικό στοιχείο του Γανοδέρματος. Δρα ως αντιοξειδωτικό, που προστατεύει τον οργανισμό από τις επιθέσεις των βλαβερών ελεύθερων ριζών.

Οι φυτικές ίνες είναι ένα μεγαλομοριακό συστατικό που δεν αφομοιώνεται ούτε απορροφάται από τον οργανισμό. Στην πραγματικότητα αποβάλλονται έπειτα από την πρόσληψη τους από τον οργανισμό. Το Γανόδερμα περιέχει φυτικές ίνες που βρίσκονται στην β-γλυκάνη, τις χιτινικές ουσίες, τους πολυσακχαρίτες και αλλού. Δεδομένου ότι η β-γλυκάνη και οι χιτινικές ουσίες περιέχονται σε μεγάλη ποσότητα στις φυτικές ίνες του Γανοδέρματος, εντοπίζονται σε αυτές ορισμένες φαρμακολογικές ιδιότητες.

Στη συνέχεια, με φυσικές ενέργειες οι ουσίες απορροφούν επικίνδυνες ουσίες, όπως οι καρκινογόνες, και αποτρέπουν την απορρόφηση τους από το έντερο, αλλά και επιταγχύνουν την απέκκριση τους. Ως εκ τούτου, φαίνεται να λειτουργεί αποτελεσματικά για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και του ορθού.

Οφέλη για την υγεία με το NG Excellium

Το NG Excellium βοηθά στην αύξηση των επιπέδων οξυγόνου του αίματος, στη ρύθμιση του σακχάρου και στο μεταβολισμό των κυττάρων. Παράλληλα, βοηθά στην καταπολέμηση των αλλεργιών καθώς επίσης και στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Τέλος, βοηθάει σε αλλεργίες πάσης φύσεως, ενώ μπορεί να καταναλωθεί ακόμα κι από ανθρώπους με αλλεργία στα μανιτάρια. Πιο συγκεκριμένα, το NG Excellium βοηθάει σε:

  • Πάρκινσον
  • Αλτσχάιμερ
  • Απόφραξη αρτηριών
  • Στην συντήρηση των αρτηριών (σωστή ελαστικότητα)
  • Αλλεργίες πάσης φύσεως
  • Αποτοξίνωση
  • Στην αιμάτωση και των πιο μικρών αγγείων του σώματος
  • Στον φλεβίτη
  • Στο σάκχαρο.

Πληροφορίες προϊόντος

Κάθε συσκευασία NG Excellium της Gano Excel περιέχει 90 κάψουλες (90 x 425 mg) υψηλής ποιότητας μυκήλιο του Γανοδέρματος (Ganoderma lucidum).

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 30151/12-4-2013

Τιμή: 58.50€

Προτεινόμενη δοσολογία


1η εβδομάδα
1 κάψουλα κάθε βράδυ
2η εβδομάδα
1 κάψουλα κάθε πρωί & βράδυ
3η εβδομάδα
1 κάψουλα κάθε πρωί, μεσημέρι & βράδυ
4η εβδομάδα & έπειτα
1 κάψουλα κάθε βράδυ

Σημείωση: οι κάψουλες καλό είναι να λαμβάνονται πριν από τα γεύματα

Για παραγγελίες ή απορίες σχετικές με τα προϊόντα με Γανόδερμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2313 035958 ή μέσω email. Επίσης, μπορείτε να επισκευτείτε τη σελίδα συχνών αποριών ή τη σελίδα επικοινωνίας.

Δε σταματάμε καμιά φαρμακευτική αγωγή που μας έχει συστήσει ο γιατρός μας. Εάν λαμβάνετε αντιπηκτική ή ανοσοκατασταλτική αγωγή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε προϊόντα με Γανόδερμα. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.