• Καρακάση 78 • Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
  • (+30) 2313 035958

Excellium Gold: Το κορυφαίο απόσταγμα μυκηλίου Γανοδέρματος

Excellium Gold: ταμπλέτες μυκηλίου ganoderma lucidum (γανόδερμα)

Περιγραφή


Το Excellium Gold αποτελείται από 100% απόσταγμα μυκηλίου των 6 μανιταριών της ποικιλίας Ganoderma lucidum και η συγκομιδή τους γίνεται όταν αυτά έχουν φτάσει στην ηλικία των 4 εβδομάδων. Το απόσταγμα είναι 70 φορές πιο ισχυρό από τη σάρκα των μανιταριών, ενώ για τη συλλογή ενός λίτρου αποστάγματος απαιτείται ένας τόνος μανιτάρια της ποικιλίας Ganoderma lucidum.

Η 100% βιολογική μέθοδος καλλιέργειας τους γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Gano Excel International στη Μαλαισία, υπό τις αυστηρές προδιαγραφές του προτύπου ISO9001.

Η Gano Excel International είναι ο παγκόσμιος πρωτοπόρος στην παραγωγή και διάδοση αυτού του πολύ ισχυρού καταλύτη, του μυκηλίου του Ganoderma lucidum.

Συστατικά


Το Excellium Gold περιέχει ένα φάσμα συστατικών όπως βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα που έχουν αντιαλλεργικές ιδιότητες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γανόδερμα και τα συστατικά του, πατήστε εδώ.

Οφέλη για την υγεία με το Excellium Gold


Το Excellium Gold βοηθάει πάρα πολύ στο νευρικό και καρδιαγγειακό σύστημα, ιδιαίτερα όμως στα ορμονικά προβλήματα και στους αδένες. Αυξάνει την αντίσταση κατά του στρες και λειτουργεί ως "τονωτικό" του εγκεφάλου, επειδή περιέχει άφθονο οργανικό γερμάνιο που αυξάνει τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα. Τέλος, βοηθάει σε αλλεργίες πάσης φύσεως, ενώ μπορεί να καταναλωθεί ακόμα κι από ανθρώπους με αλλεργία στα μανιτάρια. Πιο συγκεκριμένα, βοηθάει σε:

  • Πάρκινσον
  • Αλτζχάιμερ
  • Απόφραξη αρτηριών
  • Συντήρηση των αρτηριών στη σωστή ελαστικότητα
  • Αλλεργίες πάσης φύσεως
  • Αποτοξίνωση

Πληροφορίες προϊόντος


Κάθε συσκευασία Excellium Gold της Gano Excel περιέχει 100 κάψουλες (100 x 450 mg) υψηλής ποιότητας μυκήλιο του Γανοδέρματος (Ganoderma lucidum).

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 88210/8-10-2014

Τιμή: 100.00 €

Για παραγγελίες ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2313 035958 ή στο info@ganoexcel.gr. Επίσης, μπορείτε να επισκευτείτε τη σελίδα συχνών αποριών ή τη σελίδα επικοινωνίας.

Δε σταματάμε καμιά φαρμακευτική αγωγή που μας έχει συστήσει ο γιατρός μας. Εάν λαμβάνετε αντιπηκτική ή ανοσοκατασταλτική αγωγή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε προϊόντα με Γανόδερμα. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.